Η «AS» χαρακτηρίζει... γούρι τον Ανουάρ!

Η «AS» χαρακτηρίζει... γούρι τον Ανουάρ!

Η κορυφαία ισπανική εφημερίδα αναφέρεται στο σερί νικών που έχει ο Παναθηναϊκός από την ημέρα που ο Ανουάρ φόρεσε την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος!

Στην Ισπανία υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Βαγιαδολίδ για τον δανεισμό του Ανουάρ στον Παναθηναϊκό. Ο Μαροκινός μέσος αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της ομάδας, όντας γέννημα θρέμμα του συλλόγου και κάθε Δευτέρα υπάρχει αναφορά για τις εμφανίσεις του. Στην κορυφαία εφημερίδα «As» ο παίκτης των «πρασίνων» αναφέρεται ως... γούρι, καθώς από την ημέρα που πάτησε Ελλάδα, το κλαμπ έχει μόνο νίκες!

Το κείμενο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Ανουάρ παραμένει το γούρι του Παναθηναϊκού. Από την ημέρα που ανακοινώθηκε, στις 11 Ιανουαρίου δηλαδή, ο ελληνικός σύλλογος έχει μόνο νίκες, μετρώντας έξι σερί νίκες, τις πέντε στο πρωτάθλημα. Με αυτά τα αποτελέσματα ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Για δεύτερη σερί αγωνιστική, ο μέσος της Βαγιαδολίδ πέρασε στο ματς από τον πάγκο. Μπήκε στο 71' και βοήθησε να διατηρηθεί το 2-0 για την ομάδα του».

gazzetta.gr