Κανονικά με Ράγιο Βαγιεκάνο ο Ιωαννίδης - Ατομικό πρόγραμμα σήμερα ο Τσέριν

Κανονικά με Ράγιο Βαγιεκάνο ο Ιωαννίδης - Ατομικό πρόγραμμα σήμερα ο Τσέριν

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρόβα τζενεράλε με την Ράγιο Βαγιεκάνο, με τον Φώτη Ιωαννίδη να προπονείται κανονικά ενώ ο Άνταμ Τσέριν να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Την τελευταία του προπόνηση πριν το τελευταίο του φιλικό πριν τα ματς με τη Ντνίπρο έκανε το απόγευμα της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Φώτη Ιωαννίδη να προπονείται για άλλη μία μέρα κανονικά και να τίθεται στην διάθεσή του για το αυριανό παιχνίδι με την Ράγιο Βαγιεκάνο. 

Την ίδια στιγμή ο Άνταμ Τσέριν έκανε ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση. 

Ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που προορίζει για βασικούς, καθώς είναι το τελευταίο φιλικό που θα δώσουν οι πράσινοι.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του τελευταίου φιλικού ματς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Απ. Νικολαΐδης» την Τρίτη (18/7, 21.00). Στην προπόνηση της Δευτέρας οι Πράσινοι άρχισαν με προθέρμανση και συνέχισαν με rondo και ταχύτητες, ενώ ακολούθως έδωσαν έμφαση στην τακτική. Ο Τσέριν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα».

 

sdna.gr