Κατηγορούν τον Σκοπελίτη ότι έριξε... μπουνιά!

Close
Κατηγορούν τον Σκοπελίτη ότι έριξε... μπουνιά!

Η οπαδική ιστοσελίδα trifilara.gr αναφέρεται σε περιστατικό στο οποίο εμπλέκει ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον πρώην άσο της Ανόρθωσης, ΑΕΚ, Σαλαμίνας και νυν μάνατζερ Γιάννη Σκοπελίτη.

Ανάμεσα σε άλλα σημειώνει... ότι το πρωί της Πέμπτης στο Κορωπί, λίγη ώρα μετά το τέλος της προπόνησης του Παναθηναϊκού αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ παικτών, Γιάννης Σκοπελίτης, ο οποίος χτύπησε (όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα) υπάλληλο του προπονητικού κέντρου του Παναθηναϊκού!

Όλα συνέβησαν..., συνεχίζει, όταν ο Σκοπελίτης επιχείρησε να κατέβει από την εξέδρα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πλησιάσει το γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζονταν οι ομάδες Κ17 του Παναθηναϊκού και του Πανιώνιου. Ο υπάλληλος του “Γ. Καλαφάτης” παρακάλεσε τον Γιάννη Σκοπελίτη να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και τον ενημέρωσε ότι δεν επιτρεπόταν η είσοδος του στο γήπεδο. Μετά από μικρή συνομιλία και αφού έγινε δεύτερη παρατήρηση σε ευγενικό ύφος, όπως υποστηρίζει το trifilara.gr, ο Σκοπελίτης έριξε μπουνιά στον εργαζόμενο του “Γ. Καλαφάτης” με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στο προπονητικό κέντρο.

Η αναφορά καταλήγει με το εξής... Άμεσα έτρεξαν κοντά στον άνθρωπο του Παναθηναϊκού αρκετοί παίκτες της πρώτης ομάδας του Τριφυλλιού, ενώ μετά ο Σκοπελίτης μετά από αρκετή ώρα απολογήθηκε στον τραυματισμένο υπάλληλο για τη βίαιη συμπεριφορά του.

Οι υπεύθυνοι του Τριφυλλιού σκέφτηκαν να κινηθούν νομικά κατά του Γιάννη Σκοπελίτη και να καταθέσουν μήνυση για την ανάρμοστη ενέργεια του, ωστόσο τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν μετά την απολογία του προς τον εργαζόμενο του “Γ. Καλαφάτης”.