Δηλώσεις στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού έκανε ο Γιάννης Κώτσιρας, με τον αμυντικό του Τριφυλλιού να αναφέρει πως με την Adidas υπάρχει όλο το πακέτο ώστε να επιστρέψει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.\
Τις νέες εμφανίσεις ενόψει της νέας σεζόν παρουσίασε ο Παναθηναϊκός σε μία φανταστική εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο. Εκεί βρέθηκαν και όλοι παίκτες του Τριφυλλιού, με τον Γιάννη Κώτσιρα να μιλάει για τη συνεργασία του Παναθηναϊκού με την adidas αλλά και για τη νέα σεζόν.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την νέα φανέλα:
«Είναι μια καινούρια φανέλα, την οποία συνοδεύουν φιλοδοξίες και καινούρια όνειρα. Η επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη συνδυάζεται με μια συνεργασία με το κορυφαίο brand στο χώρο του αθλητισμού.
Οπότε με την Adidas υπάρχει όλο το πακέτο κυρίως για φέτος, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.
Όσον αφορά την νέα φανέλα, την οποία δοκιμάσαμε στα αποδυτήρια κάποια παιδιά, είναι πολύ ωραία και ευχάριστη. Εύχομαι να είναι καλότυχη! Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να την αγοράσουν, να την ευχαριστηθούν, να μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο σε σχέση με πέρυσι.»
Για την νέα σεζόν:
«Θέλουμε όλοι μαζί να βάλουμε ένα λιθαράκι παραπάνω. Να πετύχουμε όσα δεν πετύχαμε φέτος. Όλοι μαζί ενωμένοι, μαζί με τον κόσμο μας που μας στηρίζει, θέλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι παραπάνω. Αυτό κάνουμε ήδη από την αρχή της προετοιμασίας.»