Ο Μαουρίσιο συμπεριλήφθηκε όπως αναμενόταν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής (4/4) με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής (4/4) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα για τον Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός όπως αναμενόταν συμπεριέλαβε τον Μαουρίσιο στην 20άδα που ανακοίνωσε με το πέρας του προγράμματος.
Ο Βραζιλιάνος έκανε έναν αγώνα δρόμου και βγήκε νικητής καθώς προέρχεται από επέμβαση στον μηνίσκο πριν δεκαπέντε μέρες. Πλην του Βραζιλιάνου στην αποστολή επιστρέφει και ο Καμπετσής.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Χριστογεώργο, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Πούγγουρα, Χατζηγιοβάνη, Νιάς, Μπουζούκη, Βιγιαφάνες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Αλεξανδρόπουλο, Μολό, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδης, Καμπετσής.