Μια εβδομάδα νοκ άουτ ο Αγιούμπ, διπλή προπόνηση ο Πογιάτος

Close
Μια εβδομάδα νοκ άουτ ο Αγιούμπ, διπλή προπόνηση ο Πογιάτος

Παρά την αργία για τους... περισσότερους εργαζόμενους, διπλή προπόνηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, χωρίς τον Γιασίν Αγιούμπ που θα μείνει νοκ άου για μία εβδομάδα.

Ο Ντάνι Πογιάτος δεν... καταλαβαίνει από γιορτές και αργίες, καθώς σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν το πρωί (8.00) και το απόγευμα (19.00) θα γυμναστούν για δεύτερη φορά στο Κορωπί.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ  Παναθηναϊκός: «Στην πρωινή προπόνηση οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, ασκήσεις δύναμης και στη συνέχεια εξασκήθηκαν στα τελειώματα, χωρισμένοι σε τρεις ομάδες ώστε να υπάρχει και ο σχετικός συναγωνισμός για το γκρουπ που θα έστελνε περισσότερες φορές τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο πρόγραμμα υπήρχαν αρκετοί απόντες. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε στο «Υγεία» ο Γιασίν Αγιούμπ έδειξαν διάταση των συνδέσμων στην ποδοκνημική και φλεγμονή στους περονιαίους τένοντες, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός για περίπου μία εβδομάδα. Αποφόρτιση έκανε ο Μακέντα, θεραπεία ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιαννάκης, ατομικό έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, ενώ σε εργομετρικά υποβλήθηκε ο Βέλεθ».

gazzetta.gr