Νιάς: "Να υπερβούμε τους εαυτούς μας"

Close

Ο Σεχ Νιάς μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για το ντέρμπι της Κυριακής (11/4) με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως πάντα οι καταστάσεις σε τέτοιους αγώνες είναι ιδιαίτεροι.

Ο Σεχ Νιάς ήταν εκ των ποδοσφαιριστών που μίλησαν στην κάμερα της "NOVA" ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός μέσος είχε να πει μόνο καλά λόγια για τους "ερυθρόλευκους" και σημείωσε πως θα πρέπει οι παίκτες του Παναθηναϊκού να υπερβούν τους εαυτούς τους για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είναι ένα ντέρμπι αιωνίων και λένε ότι αυτά τα παιχνίδια κρύβουν πάντα ιδιαιτερότητες, συμφωνείς; "Είναι αλήθεια ότι πάντοτε οι αγώνες αυτοί είναι σημαντικοί, έχουν μεγάλη ιστορία, το γνωρίζω και είμαστε έτοιμοι για αυτόν".

Οι αγώνες αυτοί δίνουν και ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες που αγωνίζονται: "Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα, μία ομάδα που κυριαρχεί στο πρωτάθλημα, όποτε όταν παίζεις κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο έχεις την όρεξη να υπερβείς τον εαυτό σου".

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο; "Όπως ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, έτσι και εμείς. Έχουμε καλούς παίκτες με ποιότητα και θα κάνουμε τα πάντα για να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα".

Υπάρχουν ομοιότητες με τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου; "Όχι, όταν παίζεις ντέρμπι πάντα οι καταστάσεις και οι αγώνες είναι ιδιαίτεροι".

sport24.gr