Ντέμης για Παναθηναϊκό: «Όταν δεν παίζει καλά και βάζει 5 γκολ δείχνει πως κάνει πρωταθλητισμό»

Ντέμης για Παναθηναϊκό: «Όταν δεν παίζει καλά και βάζει 5 γκολ δείχνει πως κάνει πρωταθλητισμό»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για το 0-5 του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο αναφέροντας πως από την στιγμή που οι «πράσινοι» πετυχαίνουν 5 γκολ χωρίς να παίζουν καλά, δείχνουν πως κάνουν πρωταθλητισμό.

Στην άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 5-0 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή της NOVA Monday FC, αναφέροντας τα εξής: «Δεν ήταν τόσο σαρωτικός ο Παναθηναϊκός, δεν είχε καλό αντίπαλο. Δεν έχω καταλάβει τι ποδόσφαιρο παίζει ο Παναιτωλικός. Μετά το 1-0 σαν να τελείωσε το ματς. Μετά το 2-0 έκανε άνετα συντήρηση.

Δεν μου κάνει εντύπωση η απόδοση του Μπερνάρ, τον περίμενα πολύ καλύτερο φέτος. Πέρσι είχε όρεξη, αλλά δεν του έβγαινε το ματς. Το παιχνίδι του Ιωαννίδη είναι σύνθετο, δεν είναι προβλέψιμο, χαίρομαι για την εξέλιξή του.

Εύκολη νίκη από τον Παναθηναϊκό, δεν είχε σοβαρό, καλό αντίπαλο. Το κέρδισε όπως ακριβώς ήθελε, κάνοντας συντήρηση ενόψει Βιγιαρεάλ και ΑΕΚ. Διαχειρίστηκε πολύ καλά το ματς.

Όταν δεν παίζει τρομερά και βάζει πέντε γκολ, δείχνει την κατάσταση του Παναθηναϊκού. Δεν χρειάστηκε να παίξει στα κόκκινα. Φέτος έχει περισσότερες λύσεις και αυτό τον κάνει καλύτερο. Πλέον ο Παναθηναϊκός κάνει πρωταθλητισμό 100% και στα ίσα.»

gazzetta.gr