Ο Πογιάτος μίλησε για την πρόκληση του Παναθηναϊκού

Close
Ο Πογιάτος μίλησε για την πρόκληση του Παναθηναϊκού

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος, μίλησε για την καινούρια σελίδα στην καριέρα του, έκανε έναν απολογισμό για την θητεία του στην Ρεάλ ενώ αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Ζόρντι Κρόιφ.

Στο τέλος του μήνα ο Ντάνι Πογιάτος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να «σφραγιστεί» και τυπικά η πρόσληψή του στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός προπονητής έδωσε αποχαιρετιστήρια σύνεντευξη στην πατρίδα του, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην θητεία του στην ακαδημία της Ρεάλ, στην συνεργασία του με τον Ζόρντι Κρόιφ ενώ «φωτογράφισε» την συμφωνία του με το «τριφύλλι» σε ερώτηση που του έγινε.

«Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση, θα κάνω το καλύτερο, όπως κάθε φορά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον Κρόιφ είπε: «Ήταν μια μεγάλη, ευχάριστη, έκπληξη για μένα ο Ζόρντι Κρόιφ. Ο τρόπος που δουλεύει είναι εξαιρετικός. Προετοιμάζεται πολύ καλά, είναι έξυπνος. Ήταν πολύ εύκολο να δουλεύεις μαζί του. Έχουμε παρόμοιο στιλ, ο καθένας βέβαια με τις ιδέες του. Ένιωθα άνετα να δουλεύω μαζί του, μου άνοιγε το δρόμο κατά κάποιον τρόπο. Σου έδινε την αυτονομία να κάνεις τη δουλειά σου όπως νομίζεις καλύτερα, με έκανε να νιώθω προπονητής, όχι ως βοηθός προπονητή κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

gazzetta.gr