Έτοιμος να ντυθεί στα πράσινα ο Αϊτόρ, καθώς ο Παναθηναϊκός έφτασε σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του Ισπανού ποδοσφαιριστή.
Σε οριστική συμφωνία με την πλευρά του Αϊτόρ έφτασε ο Παναθηναϊκός και πλέον ο Ισπανός εξτρέμ προβάρει τα πράσινα. Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΠΟΡ FM 94,6 οι άνθρωποι του τριφυλλιού βρήκαν τη χρυσή τομή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, πείθοντάς τον να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα παρά το ότι είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.
Υπενθυμίζεται πως το SDNA σας είχε ενημερώσει από την περασμένη Τετάρτη για τη νέα πρόταση του Παναθηναϊκού στο Αϊτόρ που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο τριφύλλι, ενώ αυτό ήταν κάτι που επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Άλμπερτ Μποτίνες, με δηλώσεις του λίγο αργότερα.
Έτσι, πλέον ο Παναθηναϊκός όλα δείχνουν ότι προσθέτει στη μηχανή του μία πολύτιμη μονάδα στα εξτρέμ. Έναν ποδοσφαιριστή που εδώ και αρκετό καιρό αποτελούσε τον διακαή πόθο του Τσάβι Ρόκα για τη συγκεκριμένη θέση.
Σημειώνεται πως καθοριστικό ρόλο για την επιλογή του Αϊτόρ έπαιξε τόσο η επιμονή του Καταλανού τεχνικού διευθυντή να τον ντύσει στα πράσινα, όσο και το όνομα του συλλόγου αλλά και οι συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα. Ο Ισπανός εξτρέμ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τις ετήσεις απολαβές του να φτάνουν τις 400.000 ευρώ.