Παναθηναϊκός: 1.4 εκατ. προβλήματα...

Ένα μέρος από το ποσό του 1.4 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να έχει εξοικονομήσει ο Παναθηναϊκός αν οι χειρισμοί στο θέμα των παικτών που δεν υπολογίζονται ήταν διαφορετικοί.

Στο κενό έχουν πέσει ως τώρα όλες οι προσπάθειες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να βρουν λύση στο θέμα των «κομμένων». Η προσοχή στράφηκε κυρίως στις περιπτώσεις των Άντονι Μουνιέ και Βαγγέλη Οικονόμου, ωστόσο, λύση δεν βρέθηκε και αυτό σίγουρα έχει να κάνει και με την οικονομική κατάσταση στο σύλλογο.

Πλέον φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους και αυτό διότι η αγορά στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης έχει κλείσει. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και το φθινόπωρο έτσι ώστε τουλάχιστον να βρεθεί μία λύση τον Γενάρη και οι παίκτες να αποχωρήσουν.

Βεβαίως, το συνολικό κόστος για τον Παναθηναϊκό εφόσον παραμείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές ως το τέλος της σεζόν θα είναι κοντά στο 1.4 εκατ. ευρώ. Αυτό δείχνει πως δεδομένα έγιναν λάθος χειρισμοί από την πλευρά του τριφυλλιού καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα είχε δοθεί ένα ποσό και θα είχε εξοικονομηθεί το υπόλοιπο για να ολοκληρωθούν κάποιες μεταγραφές.

sdna.gr