Εμφαση στην τακτική δόθηκε στον Παναθηναϊκό στην προπόνηση της Παρασκευής, με τους «πράσινους» να κορυφώνουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (8/1, 19.30).
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League, χωρίς προβλήματα. Ο Γιοβάνοβιτς κι οι παίκτες του δούλεψαν κυρίως στο κομμάτι της τακτικής. Το... μενού είχε, επίσης, παιχνίδι με περιορισμούς, ενώ το πρόγραμμα άνοιξε με προθέρμανση και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας.
Ο Καμπετσής ήταν απών λόγω ίωσης, αλλά ο εν λόγω παίκτης δεν είναι στα πλάνα για το ματς της Κυριακής. Από την άλλη, στην αποστολή της ομάδας αναμένεται να επιστρέψει ο Ρούμπεν που ήταν τιμωρημένος στη Λιβαδειά.