Παναθηναϊκός: Εκτός για μία εβδομάδα ο Πούγγουρας

Close
Παναθηναϊκός: Εκτός για μία εβδομάδα ο Πούγγουρας

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας αναμένεται να μείνει για μια εβδομάδα εκτός προπονήσεων, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν φλεγμονή στο πρώτο μετατάρσιο. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Βέλεθ.
Ο Αχιλλέας Πούγγουρας υποβλήθηκε σε εξετάσεις, καθώς ένιωθε ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες. Τα αποτελέσματα έδειξαν φλεγμονή στο πρώτο μετατάρσιο, πράγμα που σημαίνει ότι ο Έλληνας σέντερ μπακ θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα.

Παράλληλα, ο Ντάνι Πογιάτος είδε τον Φραν Βέλεθ να προπονείται κανονικά. Στα της προπόνησης το πρόγραμμα διήρκησε περίπου 1,5 ώρα και περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις συναρμογής, διπλό στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στα τελειώματα.

Όσον αφορά τους απόντες, οι Πούγγουρας (φλεγμονή στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού, θα μείνει εκτός προπόνησης για περίπου μία εβδομάδα), Μαυρομμάτης (ενοχλήσεις στη μέση), ενώ ατομικό στο γήπεδο έκαναν οι Χουάνκαρ, Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης, Εμμανουηλίδης, Χατζηθεοδωρίδης. Απουσίασαν λόγω υποχρεώσεων στην Κ19 οι Αθανασακόπουλος, Χατζηγιαννάκης.

 
sdna.gr