Η καλή μπάλα στη Λεωφόρο, η υγεία που βγάζει η ομάδα του Γιοβάνοβιτς και η ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργείται οδηγούν μαζικά τον κόσμο στο γήπεδο όπως δείχνει η προπώληση!
Τα μαγικά χαρτάκια κάνουν φτερά σιγά σιγά και όπως όλα δείχνουν την Κυριακή δεν θα πέφτει... καρφίτσα στο «Απ. Νικολαϊδης». Είναι δεδομένο πως η πρόκριση της ομάδας επί του Ατρόμητου αλλά και κυρίως το επανειλημμένο ωραίο και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο που παίζει το τριφύλλι στη Λεωφόρο έχει κάνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού να μην θέλει να χάνει παιχνίδι.
Την Κυριακή δεδομένα θα υπάρχει περισσότερος κόσμος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Για τον λόγο αυτό οι φίλοι του τριφυλλιού θα πρέπει να μεταβούν νωρίς στο γήπεδο, καθώς υπάρχουν ακόμα αρκετές διαδικασίες λόγω covid για να εισέλθουν. Για να μην περιμένουν για ώρα λοιπόν θα πρέπει να είναι στη Λεωφόρο αρκετά νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα και να μην μεταβούν τελευταία στιγμή.
Από την προπώληση φαίνεται ότι στο γήπεδο θα βρίσκονται πολλοί, οι οποίοι θα πάνε για πρώτη φορά φέτος.
Ο Παναθηναϊκός λοιπόν φαίνεται να κερδίσει το πρώτο στοίχημα της σεζόν, που δεν ήταν άλλο από το να φέρει ξανά τον κόσμο του δίπλα του.