Παναθηναϊκός: Η αγκαλιά του Ιβάν με Αϊτόρ και το τετ-α-τετ με τον Ζέκα

Παναθηναϊκός: Η αγκαλιά του Ιβάν με Αϊτόρ και το τετ-α-τετ με τον Ζέκα

Στη πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού ξεχώρισε η θερμή αγκαλιά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Αϊτόρ, το τετ α τετ με τον Ζέκα αλλά και το... ντεμπούτο της νέας εταιρίας ένδυσης του «τριφυλλιού».

Μετά τα pcr τεστ το πρωί της Τετάρτης, το απόγευμα οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν την πρώτη τους προπόνηση για την νέα σεζόν και αύριο ακολουθούν οι αιματολογικές εξετάσεις και τα εργομετρικά. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υποδέχθηκε τους παίκτες του στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Αϊτόρ και τετ α τετ με τον Ζέκα.

Ο διεθνής μέσος μαζί με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου και τα ρούχα της Adidas ήταν τα... new entries στο Κορωπί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ:

j

'

'''

llk

fff

gazzetta.gr