Η Super League Interwetten κατέγραψε επίσημα τα δυο πρώτα γκολ των «πράσινων» στο 3ο και το 4ο λεπτό του αγώνα με τον Βόλο κι αυτό είναι το ταχύτερο 2-0 του Παναθηναϊκού από καταβολής Α' Εθνικής.
Ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν αυτή την εύκολη νίκη με πολλά γκολ που προκάλεσαν τον ενθουσιασμό του κόσμου μια εβδομάδα πριν από το πρώτο φετινό μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο Καρλίτος που πίεσε κι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κλέιμαν στο 3' και ο Ιωαννίδης στο 4' που πλάσαρε στο 4' έπειτα από κακή λειτουργία της αντίπαλης άμυνας έδωσαν από πολύ νωρίς προβάδισμα δυο τερμάτων στο «τριφύλλι» κι έγραψαν ιστορία στο 5-0 επί του Βόλου.
Ήταν το ταχύτερο 2-0 του Παναθηναϊκού από καταβολής Α' Εθνικής, αφού, στο παρελθόν έχει συμπληρωθεί το πρώτο 5λεπτο σε παιχνίδια όπου η ομάδα έχει καταφέρει να σκοράρει δις.
Αναλυτικά τα ματς, όπως παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της Super League:
26.09.2021: Παναθηναϊκός - Βόλος (3' Καρλίτος, 4' Ιωαννίδης)
11.04.1966: Παναθηναϊκός - Τρίκαλα (2' και 5' Στρ. Σακελλαρίδης)
15.01.1967: Πανιώνιος - Παναθηναϊκός (2' Δομάζος, 5' Καλαϊτζίδης)
10.01.1993: Παναθηναϊκός - Παναχαϊκή (3' και 5' Βαζέχα)
29.05.1996: Παναθηναϊκός - Εδεσσαϊκός (3' Αποστολάκης, 5' Δώνης)