Ο Μπαρτ Σένκιεφελντ συμμετείχε το απόγευμα της Δευτέρας μόνο στο ζέσταμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και θα επανέλθει στο δικό του πρόγραμμα, καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμος.
Δύο μέρες πριν από τη σέντρα του αγώνα με τους "κιτρινόμαυρους" οι παίκτες του Παναθηναϊκού έριξαν τους ρυθμούς της προπόνησης με το πρόγραμμα στο "Γ. Καλαφάτης" να περιλαμβάνει προθέρμανση, ασκήσεις δύναμης και ασκήσεις με μπάλα.
Το πρώτο μέρος της προπόνησης (ουσιαστικά την προθέρμανση) ακολούθησε κι ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος όμως στη συνέχεια συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του και σίγουρα έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του μέχρι να μπει στο 100% με την υπόλοιπη ομάδα.
Θεραπεία έκανε ο Κουρμπέλης κι ατομικό ο Μπεκ, ενώ ο Μπρινιόλι απουσίασε με άδεια στην Ιταλία για να δώσει το "παρών" στη βράβευσή του από την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ως καλύτερος γκολκίπερ του περσινού πρωταθλήματος της Serie B.