Παναθηναϊκός: «Υπέγραψε για δύο χρόνια και έρχεται στην Αθήνα ο Αντονίτο»

Close
Παναθηναϊκός: «Υπέγραψε για δύο χρόνια και έρχεται στην Αθήνα ο Αντονίτο»

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αντονίτο για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και οι Ισπανοί τονίζουν ότι ο 32χρονος δεξιός μπακ έχει ήδη στείλει υπογεγραμμένη τη σύμβασή του στους πράσινους και έρχεται στην Αθήνα.

Ο Παναθηναϊκός έχει εδώ και αρκετές ημέρες συμφωνήσει σε όλα με τον 32χρονο Ισπανό δεξιό μπακ της Βαγιαδολίδ Αντονίτο, όπως σας είχαμε αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ και το μόνο που απομένει για την επικύρωση της μεταγραφής είναι οι ιατρικές εξετάσεις αμέσως μετά την άφιξη του παίκτη στη χώρα μας. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου την Παρασκευή, ο Αντονίτο έχει ήδη στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό, αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για την υλοποίηση της μεταγραφής του και εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ενσωματωθεί στο τριφύλλι. 

«Ο Αντονίτο αφήνει τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ για τον ιστορικό Παναθηναϊκό της Ελλάδας. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε για τις επόμενες δύο σεζόν.

Ο 32χρονος αφήνει την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας και τις σεζόν του στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Θα ενσωματωθεί στον Ελληνικό σύλλογο εντός της ερχόμενης εβδομάδας και όπως φαίνεται θα γίνει ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορικής ευρωπαϊκής ομάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας που εξειδικεύεται σε θέματα της Βαγιαδολίδ. 

sport24.gr