Σανμαρτεάν: «Φταίω που δεν έπιασα στον Παναθηναϊκό»

Close
Σανμαρτεάν: «Φταίω που δεν έπιασα στον Παναθηναϊκό»

Τους λόγους για τους οποίους δεν «έπιασε» στον Παναθηναϊκό εξήγησε ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν, κατηγορώντας τον εαυτό του, καθώς όπως είπε δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Δεν ήμουν έτοιμος να παίξω για τον Παναθηναϊκό. Δεν ήμουν έτοιμος πνευματικά. Αν ήμουν πιο ώριμος, αν ήμουν 26-27 ίσως να τα πήγαινα καλύτερα. Όμως ήμουν 23, ήταν η πρώτη μου ομάδα εκτός Ρουμανίας και δεν ήμουν έτοιμος πνευματικά για να παίξω γι' αυτή την ομάδα. Είχα την ποιότητα να παίξω για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν ήμουν πραγματικά έτοιμος, γιατί στο διάστημα που έπαιζα στην ομάδα είχε απίθανους παίκτες και αν ήμουν πιο ήρεμος, πιο ώριμος θα μπορούσα να διαχειριστώ διαφορετικά τις καταστάσεις που προκύπτουν σε ένα σύλλογο ή σε ένα ποδοσφαιριστή.

Ήμουν νέος, ήμουν λίγο χαζός, βιαζόμουν να δείξω την ποιότητα μου και δεν είχα περισσότερο χρόνο με τον εαυτό μου για να δω την κατάσταση.

Βιαζόμουν να αποδείξω, να δείξω. Ήμουν νέος και ανυπόμονος. Αν είχα περισσότερη υπομονή από την ομάδα, θα μπορούσα να πάω καλύτερα με τον Παναθηναϊκό. Δεν φταίει κανένας. Αν πρέπει να κατηγορήσω κάποιον, τότε πρέπει να κατηγορήσω τον εαυτό μου, γιατί δεν ήμουν έτοιμος να παίξω σε αυτή την ομάδα.»
 

sdna.gr