Σημαντική βελτίωση του Γκάνεα και νέες εξετάσεις για να επιστρέψει στην προετοιμασία

Μειώθηκε αισθητά η φλεγμονή που είχε δημιουργήσει ο Covid-19 στον Ρουμάνο αριστερό μπακ, σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις που του έδωσαν σοβαρές πιθανότητες για να δώσει το «παρών» στην προετοιμασία του τριφυλλιού.

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσαν οι τελευταίες εξετάσεις που πραγματοποίησε ο Κρίστιαν Γκάνεα στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μειώθηκαν οι τιμές της φλεγμονής που του προκάλεσε ο Covid-19 στην καρδιά, με συνέπεια να τεθεί εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και να είναι αβέβαιο το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Κι αυτό διότι αποδείχθηκε πως υπάρχει εντυπωσιακή βελτίωση στις τιμές της φλεγμονής του σοβαρού προβλήματος που είχε προκύψει, με συνέπεια να υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες να δώσει το «παρών» στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και κατ’ επέκταση να επανέλθει στην ενεργό δράση την επικείμενη σεζόν!

Επειδή πρόκειται για λεπτό ζήτημα που δεν επιτρέπει ενθουσιασμό και απαιτεί διαρκή παρακολούθηση μέσω εξειδικευμένων εξετάσεων, οι άνθρωποι του τριφυλλιού θα συνεχίσουν τον έλεγχο των τιμών τις δυο προσεχείς εβδομάδες έως ότου ανάψουν οριστικά το πράσινο φως της επανενεργοποίησής του.

Από αγωνιστής πλευράς είναι σαφές ότι η κατάσταση του Γκάνεα θα παίξει ρόλο στην καλοκαιρινή ενίσχυση του Παναθηναϊκού στο αριστερό άκρο της άμυνάς του και δη για το δίδυμο της νέας σεζόν με τον Χουάνκαρ.

Επειδή όμως ουδείς μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων τι θα συμβεί και σε ποια κατάσταση ετοιμότητας θα βρίσκεται ο Γκάνεα εάν πάνε όλα καλά, επιβεβαιωθεί και με τη βούλα η επιστροφή του και επανέλθει πλήρως, είναι δεδομένο ότι οι πράσινοι συνεχίζουν την προεργασία τους στο μεταγραφικό παζάρι για αριστερό μπακ.

Το πιο πιθανό, ωστόσο, είναι να τηρηθεί στάση αναμονής από τους πράσινους με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τη συγκεκριμένη θέση, μέχρι τα μέσα της προετοιμασίας που θα υπάρχει πιο καθαρή εικόνα σε όλες τις παραμέτρους.

sdna.gr