Στην Αθήνα ο Παλάσιος!

Στην Αθήνα ο Παλάσιος!

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού λίγο μετά τις 5:20 το απόγευμα. 

Ο Παναθηναϊκός έκανε το deal με την Ιντεπεντιέντε  και ο Παλάσιος μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιό με τους «πράσινους».

Ο Αργεντίνος προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα (05/09)  με πτήση από την Γερμανία  και το SDNA ήταν εκεί για να τον υποδεχθεί.Οι πράσινοι θυμίζουμε ότι απέκτησαν με αγορά από την Ιντεπεντιέντε, με την  μεταγραφή να κοστίζει 2 εκατ. ευρώ με τους φόρους.

Ο Παλάσιος  αναμένεται να περάσει το πρωί από ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους και έπειτα θα ανακοινωθεί. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής  ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος  και έδειξε αποφασισμένος να έρθει και να κάνει τη διαφορά στους πράσινους.

sdna.gr