Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2024 ο Αλεξανδρόπουλος

Close
Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2024 ο Αλεξανδρόπουλος

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αναμενόταν την Τρίτη (15/4) να υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα το πρωί λοιπόν μετέβη στα γραφεία και έτσι ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της επέκτασης της συνεργασίας του με το τριφύλλι.

Όπως ανακοίνωσαν οι πράσινοι, ο νεαρός θα είναι κάτοικος... Κορωπίου μέχρι το 2024. Ο Αλεξανδρόπουλος αναμένεται να πάρει ένα πόσο γύρω στις 500.000 ευρώ συνολικά για τρία χρόνια ενώ δεν υπάρχει καμία ρήτρα αποδέσμευσης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να ορίσει οποιαδήποτε τιμή αυτός θέλει σε περίπτωση που έρθει στο μέλλον κάποια πρόταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2024.

Ο Σωτήρης είναι ποδοσφαιριστής από τα «σπλάχνα» του Παναθηναϊκού, συμπληρώνοντας σε λίγους μήνες μια δεκαετία με το Τριφύλλι στο στήθος! Υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του τον Νοέμβριο του 2017 και το δεύτερο τον Αύγουστο του 2019. Επαγγελματικό ντεμπούτο πραγματοποίησε τον Οκτώβριο του 2019 και έκτοτε έχει αγωνιστεί 39 φορές με τον Παναθηναϊκό. Είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Ελπίδων ενώ έχει καταγράψει και μία συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών.

sdna.gr