Ο Φεντερίκο Μακέντα υπέστη θλάση στον προσαγωγό κατά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι έτσι θα χάσει τα προσεχή παιχνίδια του Παναθηναϊκού με Πανιώνιο και Ξάνθη.
Ο 28χρονος Ιταλός επιθετικός θα χάσει επομένως τις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο (29/9, 17:15) στη Νέα Σμύρνη και την Ξάνθη (5/10, 17:15) για την πέμπτη κι έκτη - αντίστοιχα - αγωνιστική της Super League 1.
Θα εκτίσει, έτσι, και την ποινή μιας αγωνιστικής καθώς συμπλήρωσε κάρτες. Έτσι, μεγάλο βάρος στην πράσινη επίθεση στο διάστημα απουσίας του Μακέντα αναμένεται να επωμιστεί ο 19χρονος Κολομβιανός επιθετικός, Χουάν Χοσέ Περέα.
Η επανεμφάνιση του Μακέντα είναι προγραμματισμένη για το Περιστέρι και την έβδομη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο.
Ο Μαυρομάτης ταλαιπωρείται από ίωση και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Δευτέρας (24/9). Ο Σέχου υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει επίσης εκτός για τρεις εβδομάδες, ενώ θεραπεία ακολούθησαν ο Νούνες με τον Φαούστο.