Τράβηγμα ο Σένκεφελντ, ξεκίνησε αγώνα δρόμου για το ματς με τον Αρη

Close

Θλάση πρώτου βαθμού (τράβηγμα) έδειξε η μαγνητική που έκανε ο Ολλανδός στόπερ και ξεκίνησε θεραπείες για να προλάβει το ματς της Κυριακής με τον Αρη στη Λεωφόρο. Ξεκαθαρίζει στο τέλος της εβδομάδας.

Αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει να δώσει το παρών στο καθοριστικό ματς της Κυριακής με τον Αρη στο γήπεδο της Λεωφόρου ξεκίνησε από την Τρίτη ο Μπαρτ Σένκεφελντ και η διαθεσιμότητά του προβλέπεται να έχει ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. 

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας που έκανε ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός ήταν θλάση πρώτου βαθμού (τράβηγμα) στον προσαγωγό και οι πιθανότητες είναι λιγοστές πλην όμως υπαρκτές. 

Ο Σένκεφελντ θέλει σαν τρελός να προλάβει και ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της ομάδας ότι θα κάνει το παν για να τα καταφέρει ενώ ξεκίνησε ήδη από την Τρίτη ειδικές θεραπείες. 

Οσον αφορά τον Νιάς, ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος έβγαλε ακτινογραφία στον καρπό του χεριού του, η οποία ήταν καθαρή, όπως αναμενόταν, συνεπώς είναι ετοιμοπόλεμος για το ματς της Κυριακής και ίσως χρειαστεί απλώς να δέσει τον καρπό του. 

sdna.gr