«Ακριβό... όνειρο για την Σπόρτινγκ ο Λέο Ζαμπά»

«Ακριβό... όνειρο για την Σπόρτινγκ ο Λέο Ζαμπά»

Συνέχεια στο θέμα του Λέο Ζαμπά δίνουν οι Πορτογάλοι, αναφορικά με το «φλερτ» της Σπόρτινγ Λισαβόνας για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Την Τετάρτη το όνομα του 22χρονου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, βρέθηκε στο πρωτοσέλιδο της O Jogo, που ανέλυσε τον Βραζιλιάνο και τα χαρακτηριστικά του, σημειώνοντας πως έλαμψε κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν τίτλου για τον ΠΑΟΚ με επτά γκολ και έντεκα ασίστ.

Την Πέμπτη η ιστοσελίδα «noticiasaominuto.com», μπήκε σε λεπτομέρειες αναφορικά με το ενδιαφέρον που έχει δείξει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον νεαρό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, αναλύοντας τα οικονομικά δεδομένα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι ο ΠΑΟΚ ζητάει ένα ποσό στα 12 εκατομμύρια ευρώ για να δώσει την συγκατάθεση του για την μετακίνηση του Ζαμπά στην Σπόρτινγκ, με το συγκεκριμένο ποσό να είναι απαγορευτικό για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου από την Λισαβόνα.

Σαν εναλλακτική λύση οι ιθύνοντες της Σπόρτινγκ, σκέφτονται το ενδεχόμενο να ζητήσουν ως δανεικό τον Βραζιλιάνο εξτρεμ, βάζοντας στην συμφωνία και οψιόν αγοράς, αλλά και μειώνοντας τις απαιτήσεις τους για τον Γιόζιπ Μίσιτς.

Το θέμα του Λέο Ζαμπά συντηρείται από τα πορτογαλικά ΜΜΕ και μένει να φανεί το αν θα φτάσει κάποια πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Σπόρτινγκ, που δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή.

sdna.gr