Ανακοινώνεται ο Σοάρες, στη Λαμία ο Νινούα

Close
Ανακοινώνεται ο Σοάρες, στη Λαμία ο Νινούα

Με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να μπαίνει στην τελική ευθεία, «ξεκαθαρίζει» το τοπίο των προσθαφαιρέσεων εντός του ΠΑΟΚ. Ήδη υπάρχει κινητικότητα για Εσίτι και Νινούα, ανακοινώνεται ο Σοάρες.

Το παράθυρο του Γενάρη είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις ομάδες προκειμένου να γίνουν διορθωτικές κινήσεις αλλά και... ελάφρυνσης του ρόστερ με μετακινήσεις παικτών που δεν βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Ήδη για το Νίκα Νινούα που επέστρεψε στη Θεσσαλονική μετά το δανεισμό του από την Κύπρο, εξέφρασε ενδιαφέρον η Λαμία, με τους Θεσσαλονικείς να φθάνουν σε συμφωνία για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες.

Μια κίνηση που γίνεται με γνώμονα να πάρει χρόνο συμμετοχής, να επανέλθει σταδιακά σε ρυθμούς πρωταθλήματος και να αξιολογηθεί εκ νέου από τους «ασπρόμαυρους» το καλοκαίρι. Στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές βρίσκεται και το όνομα του Άντερσον Εσίτι, υπό την έννοια πως ο ΠΑΟΚ δεν θα ήταν αρνητικός σε μία τέτοια προοπτική, ωστόσο, για την ώρα οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεχυμένες. 

Απαραίτητη ξεκούραση πριν τις ανακοινώσεις

Ιδιόμορφη ήταν η χθεσινή ημέρα (25/1) για τον Φιλίπε Σοάρες καθώς αφίχθη στη Θεσσαλονίκη, έχοντας υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία λόγω της πολύωρης αναμονής και διανυκτέρευσής του στην Αθήνα. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το πρόγραμμα του Δικεφάλου προσαρμόστηκε στις ανάγκες του ποδοσφαιριστή καθώς ήταν επιβεβλημένο να ξεκουραστεί προτού δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Ο Σοάρες πέρασε σήμερα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ο ατζέντης του βρέθηκε από εχθές στην Τούμπα για τα διαδικαστικά και όλα δείχνουν πως εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τους Θεσσαλονικείς για τα επόμενα 4.5 χρόνια, όπως έχει γίνει γνωστό.

sdna.gr