Αουγκούστο: «Να δώσουμε και τη ζωή μας με την Σλόβαν»

Αουγκούστο: «Να δώσουμε και τη ζωή μας με την Σλόβαν»

Η ιδιαίτερη τοποθέτηση του Βραζιλιάνου μέσου του ΠΑΟΚ ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς της Πέμπτης (29/8) κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ του Europa League.

  Στη Βραζιλία άρχισαν να ασχολούνται με τις επιδόσεις του Ντάγκλας Αουγκούστο στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, καθώς ο 23χρονος μέσος αγωνίστηκε ως βασικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.  

«Χαίρομαι που αρχίζω να παίζω και ειδικά τώρα που βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη σε αυτό το ντεμπούτο. Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε την πορεία μας με το δεξί πόδι, παίζοντας μέσα στην έδρα μας. Είναι θετικό ότι είμαι στις επιλογές του προπονητή, αλλά ξέρω ότι πρέπει να συνεχίσω να εργάζομαι και να εξελίσσομαι», σχολίασε στον Τύπο της χώρας του ο Αουγκούστο.

Σ’ ότι αφορά το κρίσιμο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι: «Θα είναι μια πολύ δύσκολη μονομαχία και θα χρειαστεί να δώσουμε τη ζωή μας στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Θα είμαστε σε μειονεκτική θέση ξεκινώντας τον αγώνα, αλλά θα παίξουμε μπροστά από τους οπαδούς μας και αν ο Θεός το θέλει θα βγούμε νικητές».  

gazzetta.gr