Βιεϊρίνια: «Όποιος δεν μπορεί να αντέξει, ας φύγει»

Close
Βιεϊρίνια: «Όποιος δεν μπορεί να αντέξει, ας φύγει»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια φιλοξενήθηκε σε διαδικτυακή εκπομπή οπαδών του ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως οποιοσδήποτε δεν μπορεί να αντέξει την πίεση, μπορεί να φύγει ενώ προανήγγειλε την παρουσία του σε νέο πόστο με το τέλος της φετινής σεζόν.

«Εμείς πρέπει να τα αλλάξουμε αυτά, εγώ δεν ζητάω ευθύνες από κανέναν, εμείς φταίμε αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν είναι δικαιολογία ότι δεν έχουμε τεχνικό διευθυντή, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αυτό προσπαθώ να περάσω και στα παιδιά, ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν μπορούμε να μένουμε στο παρελθόν. Πρέπει να κοιτάμε το παρών και το μέλλον. Όποιος δεν μπορεί να αντέξει την πίεση, ας ζητήσει να φύγει, ας ζητήσει να γίνει κάτι. Αυτή η ομάδα έχει απαιτήσεις και αν δεν μπορείς να σηκώσεις αυτές τις απαιτήσεις, τι κάνεις εδώ; Εγώ τους έχω πει ότι στον ΠΑΟΚ δεν ζητάμε να κερδίζεις κάθε ματς και να παίρνεις τίτλους, αλλά ο κόσμος ζητάει να ιδρώνεις την φανέλα, αυτό θέλουν όλοι στον ΠΑΟΚ», είπε αρχικά.

Παράλληλα, προανήγγειλε την παρουσία του σε νέο ρόλο και πόστο με το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν: «Νομίζω σε έναν χρόνο μπορεί να με δείτε σε άλλο πόστο».

sport-fm.gr