Δύο εβδομάδες εκτός Καντουρί και Αουγκούστο

Δύο εβδομάδες εκτός Καντουρί και Αουγκούστο

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ υποβλήθηκαν την Παρασκευή (30/8) σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση τους, μετά τους τραυματισμούς τους στον αγώνα με την Σλόβαν.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα στερηθεί για δύο εβδομάδες και από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο τις υπηρεσίες των δύο ποδοσφαιριστών της μεσαίας γραμμής, μετά από τους τραυματισμούς τους στον αγώνα της Πέμπτης (29/8). Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει στο ιατρικό δελτίο της:

«Ο Ελ Καντουρί, σύμφωνα με τ’ αποτελέσματα υπέστη πρώτου βαθμού μυική κάκωση αριστερού προσαγωγού. Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο υπέστη θλάση έξω λοξού κοιλιακού από άμεση πλήξη (χωρίς οστική κάκωση στη λεκάνη) κι αναμένεται ν’ απουσιάσει για 10-15 από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας».

gazzetta.gr