Ημέρα... ανακοινώσεων για τον ΠΑΟΚ δεδομένης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που είναι προγραμματισμένη για σήμερα (15/4) με φόντο τη διεύρυνση του διοικητικού σχήματος.
Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση προσκάλεσε τους μετόχους της εταιρείας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Πέμπτη 15.04.2021 στις 10:00 στα γραφεία της Μ.Ασίας με θέμα την εκλογή συμπληρωματικών μελών του διοικητικού συμβουλίου, με τον Βαγγέλη Χρυσοχόο να είναι το υποψήφιο νέο πρόσωπο.
Από τον Ιανουάριου του 2021, ο κ. Χρυσοχόος έχει αναλάβει επίσημα τη θέση του υπευθύνου του Εμπορικού Τμήματος και του Τμήματος Marketing του ΠΑΟΚ, από το πόστο του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, και μένει να φανεί αν η προσθήκη του θα συνδυαστεί με διεύρυνση του διοικητικού σχήματος των «ασπρόμαυρων».
Ο Βαγγέλης Χρυσοχόος έχει σπουδάσει Στρατηγικό Μάρκετινγκ και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ έχει εργαστεί για 27 χρόνια σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιριών (Vodafone, Microsoft) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.