Η εκπομπή του kerkida

Με Μαρία, Άρη και Kerkida Team

Ακούστε Live

Ελεύθεροι οι τέσσερις Σκωτσέζοι οπαδοί της Χαρτς που συνελήφθησαν πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ελεύθεροι οι τέσσερις Σκωτσέζοι οπαδοί της Χαρτς που συνελήφθησαν πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ

Οι συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων προτού εισέλθουν στις κερκίδες του γηπέδου.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις Σκωτσέζοι οπαδοί της Χαρτς που συνελήφθησαν πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Δύο εξ αυτών παραπέμφθηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών (εντοπίστηκαν πάνω τους μικροποσότητες κοκαΐνης) και ορίστηκε ρητή δικάσιμος.

Οι άλλοι δύο που συνελήφθησαν για κατοχή καπνογόνου και πυρσού οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και ελλείψει διερμηνέα αγγλικής γλώσσας, η υπόθεσή τους αναβλήθηκε για τη Δευτέρα, με το δικαστήριο να αίρει την κράτησή τους. Κατηγορούνται για κατοχή αντικείμενων με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Αθλητικού Νόμου.

gazzetta.gr