Σε νέο μεταγραφικό σενάριο εμπλέκουν τα τουρκικά ΜΜΕ τον Μίροσλαβ Στοχ, αφού αποκαλύπτουν ενδιαφέρον της Κόνιασπορ, για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Τούρκοι, οι άνθρωποι της Κόνιασπορ, εξετάζουν την περίπτωση του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού, που δεν έχει βρει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ.
Έτσι δεδομένης της παρουσίας του Αϊκούτ Κοτσαμάν στον πάγκο της τουρκικής ομάδας, με τον οποίο συνεργάστηκε ο Στοχ στην Φενέρμπαχτσε, οι ιθύνοντες της Κόνιασπορ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν κίνηση για τον 30χρονο εξτρέμ.
Τα τουρκικά ΜΜΕ, ωστόσο, δεν μπαίνουν σε περισσότερες λεπτομέρειες, αναφορικά με τις κινήσεις των ιθυνόντων της Κόνιασπορ για το ενδεχόμενο απόκτησης του Μίροσλαβ Στοχ.