Επιστρέφει και ο ΠΑΟΚ

Επιστρέφει και ο ΠΑΟΚ

Αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν α μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ. Την Τετάρτη (6/5) το μεσημέρι η πρώτη προπόνηση ανά γκρουπ.

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και των υπαλλήλων στη Νέα Μεσημβρία. Όλα τα αποτελέσματα που πήρε το ιατρικό τιμ της ομάδας ήταν αρνητικά και την Τετάρτη (6/5) θα αρχίσουν οι προπονήσεις στον Δικέφαλο.

Ήδη ο προπονητής της ομάδας Αμπέλ Φερέιρα έχει καταρτίσει τα τέσσερα γκρουπ στα οποία θα χωριστούν οι παίκτες και τα οποία είναι υποχρεωτικά σταθερά (δεν θα αλλάζουν δηλαδή οι παίκτες ανά γκρουπ).

Θα προπονούνται σε διαφορετικό κομμάτι του γηπέδου, σε δύο αγωνιστικούς χώρους του προπονητικού κέντρου και με 45 λεπτά διαφορά.

gazzetta.gr