Ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη και τον Λουτσέσκου ο Βαρέλα

Close
Ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη και τον Λουτσέσκου ο Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ μετά από έξι χρόνια, ενώ ο ποδοσφαιριστή με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι, να στέλνει ευχαριστήριο μήνυμα μέσα από το Instagram, στο οποίο ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη, για την στήριξη που έδωσε στον ίδιο και στην οικογένεια του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο έμπειρος αμυντικός ευχαρίστησε δημόσια τον Ιβάν Σαββίδη, επιβεβαίωσε το τηλέφωνημά που του έγινε την περασμένη Κυριακή (18/5) και δήλωσε για πάντα... ΠΑΟΚ.

Όσα έγραψε στο μήνυμα ο Βαρέλα:
«Ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη για όλα όσα έκανε για μένα και την οικογένενειά μου. Ήταν εκπληκτικά χρόνια και σας ευχαριστώ για το τηλεφώνημα την Κυριακή, δεν το περίμενα... Τα λέμε σύντομα. Για πάντα ΠΑΟΚ».

Εκτός από την Οικογένεια Σαββίδη, ο 33χρονος αμυντικός ευχαρίστησε και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Συγκεκριμένα για τον Ρουμάνο τεχνικό έγραψε: «Στον πατέρα μου Ραζβάν, τον καλύτερο άνθρωπο που γνώρισα στο ποδόσφαιρο. Έχεις κάνει πράγματα που δεν έκανε για εμένα ούτε ο πατέρας μου, μου έδωσες δύναμη, πάθος, αποφασιστικότητα, αφοσίωση. Αυτά τα τρία χρόνια που δουλέψαμε μαζί, ήταν τα καλύτερα της ζωής μου. Σου εύχομαι τα καλύτερα για στη ζωή σου. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου»
 

sport-fm.gr