Το «ευχαριστώ» του Γιαννούλη σε ΠΑΟΚ και Σαββίδη (βίντεο)

Close
Το «ευχαριστώ» του Γιαννούλη σε ΠΑΟΚ και Σαββίδη (βίντεο)

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός ευχαρίστησε, μέσω των social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» και την οικογένεια Σαββίδη.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης από το απόγευμα της Τρίτης (19/1) είναι και επίσημα παίκτης της Νόριτς για τους επόμενους έξι μήνες, με τον Κατερινιώτη διεθνή μπακ να ευχαριστεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τον κόσμο του «Δικεφάλου» και την οικογένεια Σαββίδη για τη βοήθεια και την συμπαράσταση που έτυχε το διάστημα που φορούσε την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, για την βοήθεια και την στήριξη που μου έδειξε. Ελπίζω να πάνε καλά την φετινή και τις επόμενες χρονιές και να πετύχουν τους στόχους τους.

Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Ιβάν Σαββίδη και τον Γιώργο Σαββίδη, γιατί πραγματικά μου φέρθηκαν πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια και χωρίς αυτούς δεν θα κατάφερνα τόσα πολλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα χρόνια που πέρασα εδώ και ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε, ευχαριστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής αμυντικός.

gazzetta.gr