Γκαρσία: «Κάναμε αμυντικά λάθη, εγώ φταίω»

Close
Γκαρσία: «Κάναμε αμυντικά λάθη, εγώ φταίω»

Ο Πάμπλο Γκαρσία ύψωσε ασπίδα προστασίας προς τους παίκτες του και στάθηκε στα αμυντικά λάθη της ομάδας του, αναλάμβοντας την απόλυτη ευθύνη!

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην κάμερα της Cosmote: «Μπήκαμε καλά στο α΄ημίχρονο, πατήσαμε καλά. Σκοράραμε δύο φορές, κάναμε κάποια λάθη αμυντικά όμως... Και στο 2-1 είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε και τρίτο γκολ στην αντεπίθεση. Ξέραμε ότι έχουν καλή ομάδα, κάναμε λάθη αμυντικά και πρέπει να τα βελτιώσουμε. Είναι δικό μου κομμάτι».

Μιλώντας για τη συμμετοχή του Τσιγγάρα, ανέφερε: «Πήγε πολύ καλά. Είμαι ευχαιρστήμενος με ολη την ομάδα. Πρώτο του παιχνίδι ως βασικός, μου άρεσε πολύ. Είναι μικρός. Εγώ πρέπει να δουλέψω. Όλη η ομάδα έπαιξε καλά, κάναμε λάθη αμυντικά και φταίω εγώ.

Θέλει δουλειά, έχουμε παίκτες. Προσπαθούμε να δουλεύουμε κάθε μέρα, να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Θέλει υπομονή, είμαι ευχαριστημένος. Η προσπάθεια ήταν καλή...

Ακολουθεί το ματς με τη Λαμία. Όλα τα ματς για εμάς είναι δύσκολα. Θα κοιτάξουμε να δώσουμε ευκαιρία και στα παιδιά που δεν αγωνίστηκαν».

sdna.gr