Την ευκαιρία να καταγράψουν, έστω και ανεπίσημα, τα πρώτα τους αγωνιστικά λεπτά με τον ΠΑΟΚ θα έχουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Άκπομ, Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα) απέναντι στη Βέροια, στο φιλικό των δύο ομάδων!
Συγκεκριμένα, ο Σίντκλεϊ θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Τέιλορ δεξιά και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βαρέλα - Κρέσπο, με τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια.
Στα χαφ θα βρεθούν οι Εσίτι - Σβαμπ, με τον Μουργκ αριστερά, τον Μιτρίτσα δεξιά και τον Καγκάβα σε ρόλο επιτελικού, όπως τουλάχιστον μαρτυρά το πλάνο του Δικεφάλου σε θεωρητικό επίπεδο.
Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Άκπομ!
#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια #VERPAOK #FriendlyGame #PreGame pic.twitter.com/3hUvECvY5Y
— PAOK FC (@PAOK_FC) September 4, 2021