Ημέρα… Λούκα Ιβανούσετς στον ΠΑΟΚ

Ημέρα… Λούκα Ιβανούσετς στον ΠΑΟΚ

Ο Λούκα Ιβανούσετς θα αφιχθεί σήμερα (12/7 16:00) στη Θεσσαλονίκη, για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, πριν υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.

Σημαντική ενίσχυση λίγο πριν την αναχώρηση για Ολλανδία για τον Δικέφαλο όσον αφορά την μεσοεπιθετική του γραμμή, καθώς «ντύνει» στ΄ασπρόμαυρα τον 26χρονο Κροάτη, με το deal να περιλαμβάνει δανεισμό ενός έτους με οψιόν αγοράς.

Ο μεσοεπιθετικός που ανήκει στη Φέγενορντ πείστηκε από το project των Θεσσαλονικιών και αναμένεται να φτάσει σήμερα (12/7 16:00) στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά, υπογραφές και ιατρικά, πριν επιστρέψει στην Ολλανδία, αυτή τη φορά μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Ιβανούσετς μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην αριστερή πλευρά της επιθετικής γραμμής όσο και στον άξονα, ενώ το «φλερτ» των Θεσσαλονικιών με τον Κροάτη κρατάει εδώ και έξι χρόνια, καθώς και το καλοκαίρι του 2019, όταν αγωνιζόταν στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, είχε απασχολήσει σοβαρά τον ΠΑΟΚ.

sdna.gr