Καγκάβα: «Πρέπει να δείξω το ποιος είμαι στο γήπεδο»

Close
Καγκάβα: «Πρέπει να δείξω το ποιος είμαι στο γήπεδο»

«Διψασμένος» για ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Σίντζι Καγκάβα, ανοίγοντας δημοσίως το ζήτημα της επιστροφής του στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Μπορεί μέχρι πρότινος να μην έχει βρει τον επιθυμητό χρόνο στις τάξεις του ΠΑΟΚ, ωστόσο, ο Σίντζι Καγκάβα «φωνάζει» για κίνητρο και καλοβλέπει ακόμη και την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Εφόσον αποδείξει ποιος είναι... Ακόμη και τώρα, έχοντας ως κληρονομιά μια πλούσια καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τίτλους στο παλμαρέ του!

Το ζητούμενο είναι το τώρα, το σήμερα και ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής παλεύει να βρει τα πατήματά του που θα τον φέρουν εκ νέου σε πρώτο πλάνο, αρχής γενομένης από το στοίχημα που λέγεται... ΠΑΟΚ! 

Αναλυτικά τα όσα είπε για μια πιθανή επιστροφή του στην Εθνική: 

«Φυσικά και η κατάσταση είναι δύσκολη αφού δεν έχω αγωνιστεί το τελευταίο διάστημα, ενώ έμεινα και αρκετό διάστημα χωρίς ομάδα. Αποδέχθηκα την κατάσταση και δούλεψα. Πάντως δεν πρόκειται να παρατήσω. Δεν έχω χάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και θέλω να αποδείξω ότι είμαι δυνατός. Πρέπει να δείξω το ποιος είμαι στο γήπεδο. Θα συνεχίζω να το αντιμετωπίζω όλο ήρεμα και με πίστη στις δυνάμεις μου.

Νιώθω ότι μπορώ να το κάνω.  Δεν έχει να κάνει με τα παλαιότερα επιτεύγματα μου ή την εμπειρία μου αλλά με το τι μπορώ να προσφέρω τη δεδομένη χρονική στιγμή . Πρέπει να δείξω την ετοιμότητα μου για να επιστρέψω».

sdna.gr