Καρέρα για Σφιντέρσκι: «Μοιάζει με τον Πιάτεκ!»

Close
Καρέρα για Σφιντέρσκι: «Μοιάζει με τον Πιάτεκ!»

Το όνομα του Κάρολ Σφιντέρσκι είναι καθημερινά στην επικαιρότητα της Ιταλίας, λόγω του ενδιαφέροντος της Μπολόνια και η «Corriere dello Sport» ζήτησε την άποψη του Μάσιμο Καρέρα για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ΑΕΚ, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Σφιντέρσκι και δε δίστασε να τον συγκρίνει με τον συμπατριώτη του, Κριστόφ Πιάτεκ, ο οποίος έκανε εκπληκτικά πράγματα με τη Τζένοα, τον απέκτησε στη συνέχεια η Μίλαν και από πέρσι τέτοια εποχή, είναι στη Χέρτα.

«Έχει ποιότητα, είναι ένας επιθετικός που δουλεύει πολύ και ξέρει καλά πως να κινηθεί εντός περιοχής. Είναι δυναμικό και είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να τα πάει καλά στην Ιταλία. Έχει την ποιότητα για να προσαρμοστεί σε αυτό το πρωτάθλημα και μεταξύ άλλων, είναι ακόμα νέος και μπορεί να ωριμάσει περισσότερο. Ξέρω ότι μετά από όσα έκανε ο Πιάτεκ με τη Τζένοα, όλοι οι επιθετικοί από αυτήν τη χώρα, συγκρίνονται μαζί του, αλλά πιστέψτε με, του μοιάζει αρκετά όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά» δήλωσε ο Καρέρα στην «Corriere dello Sport» με τις δηλώσεις του να αναπαράγονται σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Ιταλίας.

sdna.gr