Κοιτάζει Βάτσλικ και Μπέγκοβιτς για το τέρμα

Close
Κοιτάζει Βάτσλικ και Μπέγκοβιτς για το τέρμα

Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στις λίστες με τους τερματοφύλακες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, με παραστάσεις από πολύ υψηλό επίπεδο και αντίστοιχα υψηλό κασέ.

Η αναζήτηση ενός ποιοτικού τερματοφύλακα ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ από το περασμένο καλοκαίρι. Η επιστροφή του Ρέι από δανεισμό και το γεγονός ότι δεν προέκυψε κάποια συμφέρουσα πρόταση για τους Πασχαλάκη και Ζίβκοβιτς αποτέλεσε τροχοπέδη στα σχέδια των ανθρώπων του Δικεφάλου να ενισχύσουν τη σημαντική θέση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας τους.

Η σύγκριση του Σα με τους τερματοφύλακες σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

saa
Είδαμε σε πρόσφατο θέμα, πως Ζίβκοβιτς και Πασχαλάκης έφαγαν μαζί 10 γκολ περισσότερα απ'αυτά που θα "έπρεπε" με βάση τις τελικές που πήγαν στην εστία τους, την ώρα που ο Σα έφαγε έξι λιγότερα.

Ό,τι δεν έγινε το περασμένο καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, το φετινό. Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει στη δημιουργία μιας λίστας με τερματοφύλακες, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν το βιογραφικό που θα τους κάνει βασικούς και αναντικατάστατους κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν στρέψει εδώ και καιρό την προσοχή τους σε περιπτώσεις τερματοφυλάκων που είτε τα συμβόλαια με τις ομάδες τους λήγουν στο τέλος της σεζόν, είτε δεν έχουν το χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσαν και αναζητούν νέες προκλήσεις.

Στην πρώτη λίστα περιλαμβάνονται τα ονόματα του 32χρονου Τσέχου γκολκίπερ, Τόμας Βάτσλικ, που μένει ελεύθερος από τη Σεβίλλη και δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Ανδαλουσίας και του 33χρονου Βόσνιου, Ασμίρ Μπέγκοβιτς, της Μπόρνμουθ. Κοινό χαρακτηριστικό τους, εκτός από το συμβόλαιο που λήγει, είναι η εμπειρία τους και οι παραστάσεις τους σε πολύ υψηλό επίπεδο καθώς πρόκειται για διεθνείς αλλά και το αντίστοιχα υψηλό κασέ τους.

Από τη λίστα με τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι προέρχονται τα ονόματα που έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας Αυτή δεν είναι όμως η μοναδική που βρίσκεται στα χέρια των επιτελών του ΠΑΟΚ που ασχολούνται με την αναζήτηση τερματοφύλακα. Και αυτό διότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις γκολκίπερ που απασχολούν με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Όπως και να έχει, μοιάζει δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα υπάρξουν ανακατατάξεις στην ομάδα των τερματοφυλάκων που ανήκουν στον ΠΑΟΚ. Γεγονός μάλλον αναμενόμενο, αν κρίνει κανείς από την φετινή παρουσία των Πασχαλάκη και Ζίβκοβιτς, των οποίων μάλιστα τα συμβόλαια θα μπαίνουν την επόμενη σεζόν στον τελευταίο χρόνο της ισχύος τους.

sport24.gr