Κρέσπο: «Να μη δώσουμε χώρους στη Γρανάδα»

Close
Κρέσπο: «Να μη δώσουμε χώρους στη Γρανάδα»

Ο αγώνας της Πέμπτης (29/10) είναι ιδιαίτερος για τον Χοσέ Κρέσπο, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή της Ανδαλουσίας και γνωρίζει πολύ καλά τη δυναμική της Γρανάδα.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο έχει γεννηθεί στην Ανδαλουσία, 170 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Γρανάδα. Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ δε θα ήθελε να χάσει το ταξίδι στα πάτρια εδάφη, αλλά η παρουσία του θα αποφασιστεί μετά την σημερινή (27/10)  τελευταία εντός συνόρων προπόνηση.

«Αυτή η Γρανάδα έχει πολλές ικανότητες. Η πορεία είναι αποτέλεσμα της δουλειά τους. Έχουν ένα καλό σύνολο και οι νίκες το αποδεικνύουν. Έχω μάθει καλά πράγματα για τον Ντιέγκο Μαρτίνες. Είναι ένας καλός προπονητής και θα είναι δύσκολο το παιχνίδι της Πέμπτης», είπε ο Κρέσπο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανική ιστοσελίδα.

Επίσης είπε:

Για την αντίδραση στο άκουσμα της Γρανάδα:

«Στην Ελλάδα δεν ήξεραν πολλά για την Γρανάδα. Όταν είδαν τη νίκη εναντίον της PSV κατάλαβαν ότι θα μπορούσε να είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος μας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για τους παίκτες της Γρανάδας που ξεχωρίζουν:

«Η Γρανάδα είναι δύσκολη αντίπαλος. Ο Μάτσις είναι πολύ γρήγορος και ο Μολίνα μοιάζει να είναι 20 ετών».

Για τον τρόπο που θα παίξει ο ΠΑΟΚ:

«Θα προσπαθήσουμε να μη δώσουμε στη Γρανάδα χώρο και να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας ευκαιρίες. Το πλεονέκτημα μας είναι ότι διαθέτουμε γρήγορους ποδοσφαιριστές και μέσους που κινούνται καλά στο χώρο».

Για τα παιχνίδια με την Κρασνοντάρ:

«Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά τον περσινό αποκλεισμό. Κόντρα στην Κρασνοντάρ κυριαρχήσαμε κατά διαστήματα αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League. Τώρα είμαστε στο Europa League που επίσης μας αρέσει».

 
gazzetta.gr