Ο Μάτος παρουσιάζεται από τη Βάσκο ντα Γκάμα

Close
Ο Μάτος παρουσιάζεται από τη Βάσκο ντα Γκάμα

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του και σήμερα (26/10) υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με την Βάσκο ντα Γκάμα μετά τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Λέο Μάτος αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και από χθες το πρωί βρίσκεται στην πατρίδα του. Το πρώτο 24ωρο του 34χρονου αμυντικού πέρασε με τον Βραζιλιάνο, σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα, να επισκέπτεται τους γονείς του –το πρόβλημα υγείας του πατέρα του ήταν άλλωστε και ο βασικός λόγος που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την Τούμπα- και στη συνέχεια προπονήθηκε ατομικά.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, που θεωρούνται μάλλον τυπικές από την στιγμή που ήταν πλήρως ενεργοποιημένος στον ΠΑΟΚ και ξεκίνησε βασικός στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης με την Ομόνοια στην Τούμπα και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Βάσκο ντα Γκάμα του Σα Πίντο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Βραζιλία, η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του δεν έχει καθοριστεί πλήρως, καθώς είτε θα ισχύσει μέχρι τοτέλος του 2021 είτε θα ανακοινωθεί για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όπως και να έχε,ι ο Λέο Μάτος θα παρουσιαστεί επίσημα από την Βάσκο σήμερα στο γήπεδο της ομάδας Σάο Ζανουάριο.

sport24.gr