Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του για το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των play-offs της Stoiximan Superleague, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να παίρνει στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές.
Έχοντας στη διάθεσή τους όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην των Κεντζιόρα και Κούρτιτς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τη 3η αγωνιστική των play-offs της Stoiximan Superleague.
Η προετοιμασία του «Δικεφάλου» ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (04.04), με την τελευταία προπόνηση να πραγματοποιείται στο γήπεδο της Τούμπας κι όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ «ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι. Στο φινάλε έγινε και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις».
O Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ενώ ο Τόμας Κεντζιόρα έκανε θεραπεία. Αυτοί είναι οι δύο παίκτες στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τη μάχη με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα μπουν στο αεροπλάνο το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Ρικάρντο, Ολιβέιρα, Τόμας.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Λύρατζης, Κάργας, Νάσμπεργκ, Μπίσεσβαρ, Τσαούσης και Τζίμας.
📋#SquadList Η αποστολή της ομάδας μας για το εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" #OLYPAOK #slgr #StoiximanSuperLeague #stoiximan #PlayOffs #squad
— PAOK FC (@PAOK_FC) April 4, 2023
📝#TrainingReport - https://t.co/1l3K6yqUeq #training #news #IMOB pic.twitter.com/DkPhTRBQyi