ΠΑΟΚ: Είναι πολλά τα λεφτά για Πρίγιοβιτς

Close
ΠΑΟΚ: Είναι πολλά τα λεφτά για Πρίγιοβιτς

Η περίπτωση να φορέσει και πάλι την φανέλα του ΠΑΟΚ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έναν χρόνο μετά την αποχώρηση του από την Τούμπα εξιτάρει, όπως είναι φυσικό τους φίλους του Δικεφάλου.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο Σέρβος επιθετικός θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη αφήνοντας την Αλ Ιτιχάντ, η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη για τα δεδομένα που ισχύουν σε αυτή την μεταγραφική περίοδο στους πρωταθλητές.

Το «φλερτ» του Πρίγιοβιτς με την Μπεσίκτας δείχνει πως έχει «ναυαγήσει» μετά και το τελευταίο ταξίδι του ατζέντη του Σέρβου στην Κωνσταντινούπολη. Από αυτό όμως προκύπτουν πολλά στοιχεία για τις απαιτήσεις των Αράβων που είναι υψηλές όχι μόνο για την παραχώρηση του «Πρίγιο» αλλά και το δανεισμό του.

Η Αλ Ιτιχάντ ζήτησε από τους Τούρκους υψηλό ενοίκιο για να δώσει δανεικό τον παίκτη και από την Μπεσίκτας να καλύψει μεγαλύτερο από το 50% του συμβολαίου του για το επόμενο εξάμηνο καταβάλλοντάς του 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Απαιτήσεις που κρίθηκαν απαγορευτικές από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και προφανώς το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Στη Σερβία δεν αποκλείουν την πιθανότητα να παραμείνει ο Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ μέχρι τουλάχιστον το επόμενο καλοκαίρι, ενώ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από μια ρωσική ομάδα, χωρίς να την κατονομάζουν.

sport24.gr