ΠΑΟΚ: Η υπόθεση φορ «καίει» αλλά έχει ακόμη δρόμο...

ΠΑΟΚ: Η υπόθεση φορ «καίει» αλλά έχει ακόμη δρόμο...

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αποτελεί και επίσημα παρελθεόν από τον ΠΑΟΚ και η ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης είναι επιτακτική ανάγκη για τους Θεσσαλονικείς - Τι ισχύει με τον Πούκι.

Χωρίς καν να πέσουν επίσημα οι τίτλοι τέλους με τον Νέλσον Ολιβέιρα,  ο επιθετικός πρώτης γραμμής υπογραμμίστηκε ως άμεση προτεραιότητα για τους Θεσσαλονικείς και μία προσθήκη που θα πρέπει να γίνει πριν τη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στις 22 Ιουνίου μαζί με αυτές των χαφ και εξτρέμ.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει όλη την προεργασία για τις περιπτώσεις που του αρέσουν και θεωρούν πως είναι εφικτές να προχωρήσουν, προκειμένου να πάρει στο τελικό στάδιο το «πράσινο» φως από τον Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο, τίποτα ακόμη δεν είναι τελειωμένο και οριστικό.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν προταθεί στους Θεσσαλονικείς είναι και αυτό του Τέεμου Πούκι χωρίς να είναι στις προτεραιότητες του Δικεφάλου επί του παρόντος, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Νόριτς και απασχόλησε το καλοκαίρι του 2018 αλλά η περίπτωση του 34χρονου -σήμερα- φορ δεν προχώρησε... 

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ΜΜΕ της Τουρκίας, η Σαμσουνσπόρ φέρεται να έχει κάνει πρόταση σε Πούκι και Μπακαμπού.

sdna.gr