ΠΑΟΚ: Στην Ελλάδα ο Κρμέντσικ

ΠΑΟΚ: Στην Ελλάδα ο Κρμέντσικ

Τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ το ταξίδι του Τσέχου επιθετικού, Μίκαελ Κρμέντσικ, που βρίσκεται στη λίστα του Δικεφάλου ως εναλλακτική του Μπράντον Τόμας

Ο ερχομός του Μίκαελ Κρμέντσικ στην Ελλάδα, όπως είναι φυσικό πυροδότησε σενάρια για επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Έτσι και αλλιώς η περίπτωση του Τσέχου "ήρωα του τελικού" του 2021, απασχολεί τους ανθρώπους του Δικεφάλου με την προοπτική εναλλακτικής λύσης για την γραμμή κρούσης της ομάδας.

Ο Κρμέντσικ, που είναι ελεύθερος, έχει προταθεί στην πρώην ομάδα του και πριν μερικές εβδομάδες ήταν στην Θεσσαλονίκη κι ο εκπρόσωπός του.

Το θέμα είναι ότι στην Τούμπα δεν έχουν πάρει ακόμη τις οριστικές τους αποφάσεις και αυτό που τους απασχολεί περισσότερο είναι η πρώτη επιλογή για την κορυφή της επίθεση.

Ο Τσέχος αποτελεί εναλλακτική λύση σε, πιθανή όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, αποχώρηση του Μπράντον Τόμας, έχοντας σαφώς μικρότερες απαιτήσεις από τον Ισπανό, αλλά ακόμα το ζήτημα αυτό βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Ο Κρμέντσικ ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες απασχολεί και ομάδες από την πατρίδα του, χωρίς για την ώρα τουλάχιστον να αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Τσεχία για να παίξει ποδόσφαιρο.

sport24.gr