ΠΑΟΚ: Στρέφει την προσοχή του στην ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Στρέφει την προσοχή του στην ΑΕΚ

Την προετοιμασία τους για το μεγάλο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ στην Τούμπα (11/2, 20:00) για την 22η αγωνιστική της Super League ξεκινούν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

To σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου αφήνει πίσω του τη σπουδαία νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι και στρέφει την προσοχή του πλέον στην «αετομαχία» κορυφής που ανοίγει έναν κύκλο σημαντικών ματς τα οποία θα κρίνουν εν πολλοίς το τελικό του πλασάρισμα στο πρωτάθλημα πριν τα play-off αλλά και την πορεία του στο κύπελλο με φόντο τον τελικό.

Σημειώνεται πως οι «ασπρόμαυροι» μετά την «Ένωση» θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (14/2) για την πρώτη αναμέτρηση στους «4» του κυπέλλου ενώ η ρεβάνς της Λεωφόρου είναι προγραμματισμένη για τις (21/2) ενώ ενδιάμεσα οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν τον Ολυμπιακό (18/2) για την 23η αγωνιστική της Super League.
 

sdna.gr