Ο Βιεϊρίνια ακολούθησε και την Παρασκευή ειδικό πρόγραμμα για τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική. Κανονικά προπονήθηκε για δεύτερη ημέρα ο Σίντκλεϊ στον ΠΑΟΚ.
Σε αυτήν θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν και ο Σίντκλεϊ που για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, την Παρασκευή, προπονήθηκε κανονικά, αλλά όχι ο Βιειρίναι που έμεινε μαζί με τον Ολιβέιρα στο γυμναστήριο.
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις όπως και οι Μίτριτσα και Ντόουγκλας Αουγκούστο που συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα.
"Δύο μέρες ακόμα για την επιστροφή στην αγωνιστική και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου κορυφώνει τις προετοιμασίες του για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Η Παρασκευή (19.11) ήταν μία ακόμα τακτικής προετοιμασίας. Μετά την προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, οι παίκτες με τους προπονητές δούλεψαν σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού, έκαναν πρακτική εφαρμογή μέσα από δίτερμα και στο φινάλε οι επιθετικοί κι αμυντικοί χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν στην αμυντική λειτουργία και τα τελειώματα.
Οι Ντόουγκλας και Μιτρίτσα έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και οι Βιεϊρίνια και Ολιβέιρα έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα.
Το Σάββατο (20.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.