Το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς φιγουράρει εδώ και καιρό στα ρεπορτάζ αρκετών χωρών, αφού το μέλλον του στην Αλ Ιτιχάντ ήταν… θολό αρκετούς μήνες πριν.
Η είδηση πως ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει πλέον το ελεύθερο να διαλέξει όποια ομάδα θέλει προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, σήμανε «συναγερμό» στην Πολωνία, στην οποία τον γνωρίζουν καλά από το πέρασμά του από τη Λέγκια Βαρσοβίας.
Η ιστοσελίδα sportowefakty.wp.pl αποκαλύπτει ότι ο 31χρονος φορ έχει ήδη αρκετές προτάσεις στα χέρια του, οι οποίες έχουν έρθει μεταξύ άλλων από Ελλάδα, Τουρκία και Ρωσία. Όπως τονίζει το ρεπορτάζ, αποτελεί διακαή πόθο των οπαδών του ΠΑΟΚ στον οποίο πέτυχε 55 γκολ σε 86 εμφανίσεις, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν η πρόταση προέρχεται από τον Δικέφαλο.
Παράλληλα, αρκετές είναι και οι ομάδες από την Πολωνία που θα ήθελαν να τον έχουν στο δυναμικό τους, γνωρίζοντας όμως πως δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσουν, αφού οι απαιτήσεις του είναι ιδιαίτερα υψηλές.
Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει καταγράψει 57 συμμετοχές με το σύλλογο από τη Σαουδική Αραβία, έχοντας πετύχει 21 γκολ και μοιράζοντας επτά ασίστ.